I forbindelse med TrygFondens kampagne, HjertestarterStafetten, har flere virksomheder valgt at flytte deres hjertestartere udendørs i specialbyggede varmeskabe, så de er tilgængelige 24 timer i døgnet for ALLE i lokalområdet.

Vil I også være en del af HjertestarterStafetten og blive en Hjertesikker Virksomhed?

Korsbakkes Planteskole

KORSBAKKE’S Planteskole har også valgt at sætte deres hjertestarter udendørs. Vi glæder os til at opsætte skabet ved dem, og er glade for at endnu en virksomhed tager ansvar.
Steen Korsbakke udtaler selv at de har valgt at gribe hjertestarterstafetten, da det er en fælles sag at hjælpe hinanden når der er behov.

www.korsbakke.dk

Dansk Bolig byg

BoligByg i Horsens har også valgt at gribe hjertestarterstafetten og sætte deres hjertestarter udendørs. Boligbyg fortæller, at de har valgt at sætte hjertestarteren udenfor, da de ligger nær en stærkt befærdet vej, hvor der ofte sker uheld. De håber selvfølgelig ikke, at nogen får brug for hjertestarteren, men vil gerne have, at den også er tilgængelig udover deres åbningstider.

www.danskboligbyg.dk

Knagegården

Knagegården i Odense er endnu en virksomhed, som har valgt at sætte deres hjertestarter udendørs. De fortæller, at de har valgt at lade deres hjertestarter være tilgængelig døgnet rundt – også når de alle er ude af huset, fordi det kan betyde forskellen på liv og død.

www.knagegaarden.dk

Retten i Helsingør

Retten i Helsingør udtaler:

“Vores retsbygning lukker hoveddøren kl. 15.00. Vi ligger i byens udkant, tæt på indfaldsvejen og en stor rundkørsel. Der kan ske uheld, hvor der kan blive brug for en hjertestarter. Vi vil gerne stille vores til rådighed.”

www.domstol.dk

Volkswagen Randers

Hos Volkswagen Randers vil de gerne kunne hjælpe, hvis uheldet skulle være ude.

“Vi har længe haft en hjertestarter, som var placeret indenfor. Men da hjertestop ikke kun sker i arbejdstiden, har vi fulgt Sundhedsstyrelsens anbefaling om at flyttet den udenfor – så den nu er tilgængelig døgnet rundt. På den måde kan alle i nærområdet kan få adgang til den, lige når det bliver nødvendigt.”

www.vw-randers.dk

Kursuscenter Smålandshavet

Kursuscenter Smålandshavet har også grebet HjertestarterStafetten og skriver:

“Vi sætter hjertestarteren udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt!”

www.smålandshavet.dk

Retten i Horsens

Retten i Horsens har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.domstol.dk

Retten i Viborg

Retten i Viborg har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.domstol.dk

Rationel Vinduer

Rationel Vinduer har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.rationel.dk

Sjølund A/S

Også ved virksomheden Sjølund har de valgt at gribe hjertestafetten og sætte deres hjertestarter udenfor.

www.sjoelund.dk

Stige Friskole

Stige Friskole

Også ved Stige Friskole og børnehave har de grebet hjertestarterstafetten og flyttet deres hjertestarter udendørs.

www.stigefriskole.dk

3F

3F Viborg har grebet hjertestarterstafetten og flyttet deres hjertestarter udendørs tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet, så alle i nærområdet kan få adgang til den, lige når det bliver nødvendigt.

www.3f.dk

Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.lantmannen-unibake.com

AC BIRK

AC BIRK har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.acbirk.dk

Arbejdernes Landsbank

Arbejderes Landsbank - Hjertesikker virksomhed

Arbejdernes Landsbank har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.al-bank.dk

ASETEK

ASETEK har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.asetek.com

Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter

Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bygholm.dk

danbolig

danbolig har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.danbolig.dk

Dansand

Dansand har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dansand.dk

Danva

Danva har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.danva.dk

EMERSON

EMERSON har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.emerson.com

Fyns Almennyttige Boligselskab

Fyns Almennyttige Boligselskab har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.fabbo.dk

BUPL Storkøbenhavn

BUPL Storkøbenhavn har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bupl.dk/storkobenhavn

Engholmkirken & Lægerne Tingvej

Engholmkirken & Lægerne Tingvej i Allerød har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.engholmkirken.dk

www.tingvej.dk

Fødevare forbundet NNF Østjylland

Fødevare forbundet NNF Østjylland har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nnf.dk

Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter har vi længe haft 2 hjertestartere inde i centret, men vi har valgt at flytte den ene hjertestarter udenfor, så den er tilgængelig døgnet rundt. På den måde kan vi bidrage til hurtig hjælp, hvis der skulle blive brug for det i Aalborg midtby.

www.friis shopping center

FysioDanmark Odense

FysioDanmark Odense har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.fysiodanmarkodense.dk

MarineShaft

MarineShaft har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.marineshaft.dk

Herfølge Boldklub

Herfølge Boldklub har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.hb.dk

HMN Naturgas A/S

HMN Naturgas A/S i Viborg har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.naturgas.dk

HUSET Middelfart

HUSET Middelfart har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.huset-middelfart.dk

Klarup Aktivitetscenter

Klarup Aktivitetscenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

KUC - Kolding Uddannelses Center

KUC – Kolding Uddannelses Center har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.kuc.kolding.dk

Jobigen

Jobigen i Kolding har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.jobigen.viborg.dk

International Furniture A/S

International Furniture A/S har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.if-dk.com

Arbejdsmarked Rekruttering

Arbejdsmarked Rekruttering har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.star.dk

AFLD - Miljørigtig affaldshåndtering

AFLD Miljørigtig affaldshåndtering har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.afld.dk/forside.aspx

Mejrup Kultur og Fritidscenter

Mejrup Kultur og Fritidscenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.mejruphallen.dk

Mercoprint

Mercoprint har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.mercoprint.dk

Metso

Metso har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.metso.com

Monier

Monier har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.monier.dk

Dampskibsselskabet Norden

Dampskibsselskabet Norden har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.ds-norden.com

Nordmark

Nordmark har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nordmark-maskinfabrik.dk

Nr. Vedby Hallen

Nr. Vedby Hallen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nrvedbyhallen.dk

Nielsen og Thomsen Advokater

Nielsen og Thomsen Advokater har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nt.dk

Roskilde Kongrescenter

Roskilde Kongrescenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.roskildekongrescenter.dk

Per Andersen

Per Andersen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.flyt.dk

Renovest

Renovest har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.renovest.dk

Tandlægerne Algade 33 og Deas

Tandlægerne Algade 33 og Deas i Roskilde har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.tdl-algade.dk

www.deas.dk

Viborg Svane Apotek

Viborg Svane Apotek har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.viborg.apotekeren.dk

Vicare Medical

Vicare Medical har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vicare-medical.dk

Volkswagen Skanderborg - Ove B Dirksen

Volkswagen Skanderborg – Ove B Dirksen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dirksen.dk

Xergi

Xergi i Støvring har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.xergi.dk

BankInvest

BankInvest har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bankinvest.dk

Dagli'Brugsen Stenstrup

Dagli’Brugsen Stenstrup har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.daglibrugsen.dk

Strøby Brugsforening

Strøby Brugsforening har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.daglibrugsen.dk

ERA-transport

ERA-transport har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.era.dk

Byggros

BG Group har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bg-group.dk

GF Forsikring

GF Forsikring har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.gfforsikring.dk

AXA Power

AXA Power har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.itwgse.com

Plus Pack

Plus Pack har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.pluspack.com

FME

FME har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.fme.dk

Mette Munk

Mette Munk har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.mettemunk.dk

Autismecenter Nord-Bo

Vi har længe haft tre hjertestartere placeret i vore dagtilbud, og heldigvis er de ikke blevet brugt. Men idet halvdelen af alle hjertestop sker efter fyraften, har vi har valgt at være med i stafetten. Det vil være alt for tragisk, hvis situationen skulle opstå, og hjertestarteren var låst inde. Vi vil gerne tage et fællesansvar og på den måde højne sandsynligheden for at redde et liv.

www.nordbo.dk

NRGi

NRGi har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nrgi.dk

TITAN Containers

TITAN Containers har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.titancontainers.com

Wicotec Kirkebjerg

Wicotec Kirkebjerg i Kolding har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.wk-as.dk

Lantmännen Cerealia

Lantmännen Cerealia har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.lantmannencerealia.com

Herning Vand

Herning Vand har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.herningvand.dk

AKB - Lyngby

AKB-Lyngby

AKB-Lyngby har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.akb-lyngby.dk

Cocio Ckolademælk

Cocio Chokolademælk

Cocio Chokolademælk i Esbjerg har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.cocio.dk

Avnet Abacus

Avnet Abacus

Avnet Abacus har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.avnet.com

Eniig

Eniig har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.eniig.dk

Birkerød Vandforsyning

Birkerød vandforsyning

Birkerød Vandforsyning har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.biv.dk

Kyocera

Kyrocera

Kyocera har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.kyocera.dk

Herning Kommune

Herning Kommune

Herning Kommune har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.herning.dk

LM Transport

LM Transport

LM Transport har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.lm-transport.dk

Lægehuset Dronninglund

Lægehuset Dronninglund

Lægehuset Dronninglund har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

Rema 1000 i Vemmedrup

Rema 1000 Vemmedrup

Rema 1000 Vemmedrup har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

rema1000.dk

Retten i Hillerød

Retten i Hillerød

Retten i Hillerød har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.domstol.dk

Silkeborg Produktionshøjskole

Silkeborg Produktionsskole

Silkeborg Produktionsskole har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.silkephs.dk

Skødstrup Kirke

Skødstrup Kirke

Skødstrup Kirke har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.skoedstrup-kirke.dk

Tornby Sogns Kirkekontor

Tornby Sogns Kirkekontor

Tornby Sogns Kirkekontor har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.tornby-vidstrup-sogne.dk

Wennstrom

Wennstrom

Wennstrom har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.wennstrom.com

Østergade Apotek i Herning

Apotek - Hjertesikker virksomhed

Østergade Apotek i Herning har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.herning.apotekeren.dk

SOSU Østjylland

SOSU Østjylland - Hjertesikker virksomhed

SOSU Østjylland har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.sosuaarhus.dk

AVK Plast

AVK Plast - Hjertesikker virksomhed

AVK Plast har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.avkplast.dk

Boholte Kirke

Boholte Kirke - Hjertesikker virksomhed

Boholte Kirke har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.boholtekirke.dk

SOSU Østjylland

Club B - Hjertesikker virksomhed

Club B har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.club-b.dk

DI-Teknik

DI-Teknik Hjertesikker virksomhed

DI-Teknik har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.di-teknik.dk

Djursland Landboforening

Djursland Landboforening - Hjertesikker virksomhed

Djursland Landboforening har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.landboforening.dk

DreistStorgaard

Dreist Storgaard - Hjertesikker virksomhed

DreistStorgaard har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dreiststorgaard.dk

GN Belysning

GN Belysning - Hjertesikker virksomhed

GN Belysning har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.gnbelysning.dk

Golfklubben Hvide Klit

Golfklubben Hvide Klit - Hjertesikker virksomhed

Golfklubben Hvide Klit har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.hvideklit.dk

Herning Fremad

Herning Fremad - Hjertesikker virksomhed

Herning Fremad har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.herningfremad.dk

Julemærkefonden

Julemærke Fonden - Hjertesikker virksomhed

Julemærkefonden har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.julemaerket.dk

Sankt Nikolaj Skole

Sankt Nikolaj Skolen - Hjertesikker virksomhed

Sankt Nikolaj Skole har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.sktnikolaj.skoleporten.dk

Semco Maritime

Semco Maritime - Hjertesikker virksomhed

Semco Maritime har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.semcomaritime.com

Sinatur

Sinatur - Hjertesikker virksomhed

Sinatur har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.sinatur.dk

Erhvervsparken TEP

Erhvervsparken TEP - Hjertesikker virksomhed

Erhvervsparken har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.tep.dk

DPA Microphones

DPA-Microphones hjertesikker virksomhed

DPA Microphones har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dpamicrophones.com

Nobina

Nobina - Hjertesikker virksomhed

Nobina har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nobina.com

Erhvervsparken TEP

Lynddahl - Hjertesikker virksomhed

Lynddahl har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.lynddahl.dk/en-uk/home/

Carsten Gabrielsen - Beslagsmedie

Carsten Gabrielsen Beslagsmedie- Hjertesikker virksomhed

Carsten Grabrielsen Beslagsmedie har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

Kolding roklub og Kolding Dame roklub

Kolding roklub

Kolding Roklub og Kolding dame roklub har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.koldingroklub.dk

CROS Rusmiddelcenter

CROS helsingør - hjertesikker virksomhed

CROS Rusmiddelcenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.croshelsingør.dk

Carsten Gabrielsen - Beslagsmedie

KP Komponenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.kp-components.com/dk

Kolding roklub og Kolding Dame roklub

Volkswagen Aalestrup - Hjertesikker virksomhed

Volkswagen Aalestrup har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vw-aalestrup.dk

BUKH

BUKH - Hjertesikker virksomhed

BUKH har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bukh.dk

Erhvervs gymnasiet Grindsted

Erhvervs gymnasiet Grindsted - Hjertesikker virksomhed

Erhvervs Gymnasiet Grindsted har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.eggrindsted.dk

Syddjurs Spildevand

Syddjurs Spildevand - hjertesikker virksomhed

Syddjurs Spildevand har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.syddjursspildevand.dk

CSV Vejle

CSV Vejle har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.csv-vejle.skoleporten.dk

Frederikssunds Turistbureau

Frederikssunds Turistbureau har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.visitfrederikssund.dk

Sigerslevøster Privatskole

Sigerslevøster Privatskole har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.sigerslev.skoleporten.dk

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.eamv.dk

Erhvervsskolerne Aars

Erhvervsskolerne Aars har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.erhvervsskolerne.www2.dk

Holmegaard hallen

Holmegaard hallen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.holmegaardhallen.dk

Hvide Sande Røgeri

Hvide Sande Røgeri har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.hvidesanderogeri.dk

Min A-kasse

Min A-kasse har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.min-a-kasse.dk

Ravnsborghallen

Ravnsborg hallen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.ravnsborghallen.dk

Salling Camping

Salling Camping har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.sallingcamping.dk

Syvende Dags Adventist kirken

Syvende Dags Adventistkirken har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.adventist.dk

Vand og affald

Vand og affald har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vandogaffald.dk

Kramp

Kramp har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nordic.kramp.com

VUC Vest

VUC Vest har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vucvest.dk

Tinglev borgerhus - Aabenraa Kommune

Tinglev borgerhus – Aabenraa Kommune har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.aabenraa.dk

Aalborg Renovation

Aalborg Renovation har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.aalborgforsyning.dk/renovation

Ålholm I.F. Hillerød

Ålholm I.F. Hillerød har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.aalholm-if.dk

Søgårdhus

Søgårdhus har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.soegaardhus.dk

Viborg bibliotekerne

Viborg bibliotekerne har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.viborgbib.dk

Højmarkskolen

Højmarkskolen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.hojmarkskolen.dk

Cryptera

Cryptera har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.cryptera.com

Syddansk Zoneterapi

Jeg har valgt et udendørsskab, fordi hjertestarteren er tilgængelig for alle, også når jeg er på ferie. Desuden har det en vis reklameværdi for mit firma.

www.syddanskzoneterapi.dk

MesseCenter Herning

MCH har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.mch.dk

RemisenBrande

RemisenBrande har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.remisenbrande.dk

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

http://www.ucl.dk

Pindstrup Mosebrug A/S

WTC Advokaterne har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.wtc-law.dk

Aarstiderne

Aarstiderne har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.aarstiderne.com

Aarhus kommune

AffaldVarme Aarhus har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.affaldvarmeaarhus.dk

Autolease

Autolease har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.autolease.dk

Centrovice

Centrovice har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.centrovice.dk

Antvorskov Skole

Vi har valgt at gøre vores hjertestarter tilgængelig, da vi meget gerne vil være en hjertesikker virksomhed og gøre det muligt, at vores hjertestarter kan benyttes af alle døgnet rundt.

www.antvorskovskole.dk

avXperten

avXperten har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.avxperten.dk

Bifodan

Bifodan har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bifodan.com

Bolbro GIF

Bolbro GIF har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.bolbro-gif.klub-modul.dk

Danish Crown

Danish Crown har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.danishcrown.dk

DFD

De Forenede Dampvaskerier har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dfd.dk

Kirke Eskildstrup Borgerforening

Kirke Eskildstrup Borgerforening har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.kirke-eskilstrup.dk/

FC Vognfjederen

FC Vognfjederen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vognfjederen.dk

Four Design

Four Design har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.fourdesign.dk

Fritz Hansen

Fritz Hansen har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.fritzhansen.com

G/F Blaahus

G/F Blaahus har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

Gladsaxe

Gladsaxe har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.gladsaxe.dk

Halsted Kirke

Halsted Kirke har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.halsted-kirke.dk

HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC Nordsjælland har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vucns.dk

Højvang Laboratorier

Højvang Laboratorier har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.hmlab.dk

Hørsholm Midtpunkt

Hørsholm Midtpunkt har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.hoersholmmidtpunkt.dk

Ingeniørgruppen A/S

Ingeniørgruppen A/S har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.igv.dk

Lærernes A-kasse

Lærernes A-kasse har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dlfa.dk

Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.lantmannen-unibake.com

Midtfyns MC- og Autoreparation

Midtfyns MC- og Autoreparation har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.midtfyns-mc.dk

Næsbylund Kro

Næsbylund Kro har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.naesbylundkro.dk

Niko Servodan

Niko Servodan har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.niko.dk

Nordfyns Efterskole

Nordfyns Efterskole har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.nordfe.dk

Pindstrup Mosebrug

Pindstrup Mosebrug har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.pindstrup.dk

Ringsted Ny Friskole

Ringsted Ny Friskole har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.ringstednyfriskole.skoleporten.dk

Sædden Kirke

Sædden Kirke har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.saeddenkirke.dk

Shell Ørbæk

Shell Ørbæk har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.oerbaekauto.dk

Storstrøms Forsikring

Storstrøms Forsikring har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.stofo.dk

Sydtrafik

Sydtrafik har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.sydtrafik.dk

Vilomix

Vilomix har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vilomix.dk

Vandmiljø Randers

Vandmiljø Randers har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vmr.dk

Vejen Idrætscenter

Vejen Idrætscenter har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.vejenic.dk

SPF Danmark

SPF Danmark har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.spf.dk

UC Lillebælt

UC Lillebælt har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.ucl.dk

Jensen Foods

Jensen Foods har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.jensenskoekken.dk

Alfa Laval

Alfa Laval har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.alfalaval.dk

European Film College

European Film College har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.europeanfilmcollege.com

Flakkebjerg Efterskole

Vi vil meget gerne stille vores hjertestarter til rådighed for lokalbefolkning og forbipasserende da det ville være helt ubærligt, hvis den ikke kom i brug når nogen i nærheden får brug for den. Ved at placere den ved hoveddøren frem for på kontoret bliver også skolens elever og medarbejdere mindet om hjertestarterens eksistens.

www.flakkebjergefterskole.dk

Selandia

Selandia Advokater har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.selandiaadvokater.dk

Sæby Golfklub

Kære Michelle

TAK fordi du kontaktede mig. Selv om det er ved at være mange måneder siden så har jeg haft det i baghovedet hele tiden, og arbejdet henad imod det.
Vi har hele tiden troet at den var fint tilgængelig fordi vores åbningstider følger de lyse timer, – men det er jo langt fra nok. Det havde jeg ikke tænkt på før vi 2 talte sammen.

Så TAK for Jer

www.golf-klub.dk

Dechra

Dechra har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.dechra.dk

Avista Oil

Avista Oil har også valgt at blive en Hjertesikker Virksomhed og gøre deres hjertestarter tilgængelig for alle i lokalområdet 24 timer i døgnet.

www.avista-oil.dk