Vores arbejde med opsætning af hjertestartere kan lade sig gøre ved hjælp af sponsorater fra lokale virksomheder og foreninger. Disse bliver repræsenteret på en sponsortavle ved siden af hjertestarteren som tak for støtten.

Vi har løbende indsamlinger til hjertestartere over hele landet. Kontakt os og hør, om vi har en indsamling i netop dit lokalområde, eller hvis du har et forslag til en hjertestarterplacering.


 

Hjertesponsor, støtter med 5.000,- kr. eller derover.
Du vil komme øverst på sponsortavlen med dit firmalogo eller firmanavn i den største størrelse. Du modtager et “Vi støtter Kunsten at redde liv” logo til brug på din virksomheds hjemmeside, så Jeres besøgende kan se, at I støtter lokalt. Du får omtale på Kunsten at redde liv’s Facebook side.

Hovedsponsor, støtter med 2.500 kr.
Du vil komme midt på sponsortavlen med dit firmalogo eller firmanavn. Du modtager et “Vi støtter Kunsten at redde liv” logo til brug på hjemmeside, så Jeres besøgende kan se, at I støtter lokalt. Du får omtale på Kunsten at redde liv’s Facebook side.

Sponsor, støtter med 1.000 kr.
Du vil komme nederst på sponsortavlen med dit firmanavn med sort skrift, der er plads til 40 tegn. Du modtager et “Vi støtter Kunsten at redde liv” logo til brug på jeres hjemmeside, så Jeres besøgende kan se, at I støtter lokalt. Du får omtale på Kunsten at redde liv’s Facebook side.

 

Alle ovennævnte priser er ekskl. moms.