Mariagerfjord Kommune

Kunsten at redde liv har igangsat et projekt i Mariagerfjord Kommune, som går ud på at samle ind til opsætning af hjertestartere, udendørs varmeskabe og informationstavler, som vil blive tilgængelige for borgerne hele døgnet.

Dette arbejde er en hjertesag for foreningen Kunsten at redde liv, da vi meget gerne vil være med til at sikre, at alle større og mindre lokalsamfund bliver et trygt sted at færdes.

”De mindre byer bliver tit overset. Indbyggerne i de mindre byer har samtidig som oftest længst til sygehuse og læger. Derfor har vi som nystiftet forening blandt andet valgt at fokusere på de mindre bysamfund,” siger Henrik Andreasen.

I november og oktober kontakter vi virksomhederne i Mariagerfjord Kommune med det formål at indsamle nok bidrag til at sætte 16 nye hjertestartere og 12 udendørsskabe op rundt om i kommunen.
Alle sponsorer vil som tak for støtten få omtale på vores hjemmeside og mulighed for at bruge vores logo til egen hjemmeside. Hvis en virksomhed vælger at indgå i projektet som hoved-, top- eller supersponsor, vil firmanavnet komme til at stå på den informationstavlen vi sætter op sammen med hjertestarteren.

Vi har allerede modtaget stor opbakning fra en række lokale virksomheder, som selv har etableret en hjertestarter indendørs, og som nu aktivt samarbejder om at placere deres hjertestarter i et udendørs varmeskab med informationstavle.

Du kan læse mere om disse virksomheder her.

Både små og store virksomheder har mulighed for at være med da vi har 4 forskellige sponsorater.

Recent Posts

Leave a Comment